Baroni Nuovi – 4 daagse naar Italië

 

Baroni Nuovi – 4 daagse naar Italië
Vanaf 145.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Hmm… de zoete geur van fruitbomen komt op me af. Ik wandel langzaam door de mooie tuin van Baroni Nuovi die vol staat met amandelbomen, perzikbomen, peperbomen en olijfbomen. De geuren die ze verspreiden zijn heerlijk. Wanneer ik aankom bij de olijfbomen kijk ik verbaasd om me heen. Wauw! Er hangen olijven in overvloed. Net als ik stiekem een olijf wil proeven hoor ik mijn naam. “Eliza! Ik wilde net wat olijfjes gaan plukken om verse extra vierge olijfolie mee te maken. Help je mee?” Ik zie de lieve eigenares van Baroni Niovi staan. “Dat lijkt me leuk! Het verbaasd me hoeveel olijven er hier groeien… Ik wilde er eigenlijk stiekem eentje proeven.” Ik kijk haar onschuldig aan. Ze begint te lachen: “Eliza toch, dat mag gewoon hoor. Zoals je zelf al zegt hebben we hier olijven in overvloed. Kom, geniet van de lekkerste olijven van Puglia!” Ze plukt een olijf en geeft hem aan mij. Hmm… zo’n lekkere olijf als deze heb ik nog nooit gegeten! “Je proeft dat hij vers is hè? Dat is ook wat onze olijfolie zo lekker maakt, het is altijd heel vers. Ik zal morgen een flesje voor je meebrengen, dan kan je dat ook proeven!” Ik kijk haar enthousiast aan: “Dat lijkt me heerlijk!”

  • Prijs: vanaf € 145.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-14, 2019-10-11, 2019-10-26, 2019-10-24, 2019-10-17, 2019-10-25, 2019-10-18, 2019-10-07, …
  • Faciliteiten: Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Babybedje: op aanvraag, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje (beperkt beschikbaar), Buitenzwembad, Toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht), , , , , , , , ,…

Baroni Nuovi – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo