Azienda Vecchia Masseria – 8 daagse naar Italië

 

Azienda Vecchia Masseria – 8 daagse naar Italië
Vanaf 225.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Vakantie is voor mij de tijd van het jaar dat je alles lekker laat gebeuren. De tijd van geen agenda’s, geen verplichtingen: gewoon maar zien wat er op je weg komt. Op Sicilië heb ik een plek gevonden waar je de ideale combinatie vindt van ontspanning en ontdekking.
Vader Stefano en zoon Philippe zijn de trotse eigenaren van een tweehonderd jaar oud landhuis in de binnenlanden van Sicilië. Met z’n centrale ligging, schitterend uitzicht en heerlijke zwembad is de ‘Vecchia Masseria’ de ideale uitvalsbasis om Sicilië te leren kennen. Helaas kon ik maar een weekje blijven: een week vol ontdekking en verrassing.
De lekkerste ontdekkingen deed ik in het Siciliaanse specialiteiten-restaurant waar zoon Philippe de scepter zwaait. Menukaarten, daar doen ze niet aan in de Vecchia Masseria. Je hebt dus geen andere keuze dan te vertrouwen op de kennis en kunde van Philippe en je te laten verrassen door het menu. En geloof me, dit heerlijke eten zorgt voor aangename verrassingen. Niet voor niets trekt deze keuken groepen mensen die speciaal hiervoor een stop maken bij Vecchia Masseria.

  • Prijs: vanaf € 225.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-04-02, 2019-10-22, 2019-08-31, 2019-10-20, 2019-10-03, 2019-10-08, 2019-06-24, 2019-10-19, …
  • Faciliteiten: Geen kluisjes beschikbaar, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis), Handdoeken inclusief, verschoning 7 keer per week, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden), Babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 2 jaar (op te geven bij reservering), Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Wi-fi bij de receptie: gratis, Buitenzwembad, Fietsverhuur, Toeristenbelasting: circa 1,50 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), , , , ,…

Azienda Vecchia Masseria – 8 daagse naar Italië

Tags:

Logo