Artvilla – 4 daagse naar Portugal

 

Artvilla – 4 daagse naar Portugal
Vanaf 130.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Even op adem komen! Ik wandel al uren over de vlaktes aan de voet van de berg Serra de Montejunto. Smalle stenen paadjes brachten mij langs kloosters en in de verte zie ik eeuwenoude molens. Dat wordt nog een hele klim! Net als ik mijn weg wil vervolgen, valt mijn oog op een zandpad. Waar zal dat heen gaan? Ik volg het pad tot ik plots voor de poort van Artvilla sta. Prachtige appartementen, studio’s en kamers liggen als een klein dorpje bij elkaar. Met in het midden een gezellige binnenplaats en een zwembad. “Wil je misschien een rondleiding?” Ik draai me om en kijk in de vriendelijke ogen van Ana. Ik knik instemmend. “Deze studio werd vroeger gebruikt als stal voor het vee,” gaat ze mij enthousiast voor. “En die daar was de bakkerij.” Even later lig ik aan het zwembad en voel ik mijn vermoeide benen. Nog even kijk ik naar de top van de berg. De molens moeten nog even wachten, nu blijf ik hier om te ontspannen!

  • Prijs: vanaf € 130.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-06-19, 2019-04-12, 2019-09-18, 2019-05-15, 2019-06-04, 2019-10-06, 2019-10-03, 2019-05-04, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Modern ingerichte accommodatie, Kindvriendelijk complex, Geen kluisjes beschikbaar, Lobby, Eetzaal, Roomservice, Televisiehoek, Parkeerterrein, Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Schoonmaak kamer 3 keer per week, Speeltuin, Eetgelegenheden: Restaurant (reserveren noodzakelijk), Drinkgelegenheden: Bar,…

Artvilla – 4 daagse naar Portugal

Tags:

Logo