Arianel la Appartementen – 4 daagse naar Spanje

 

Arianel la Appartementen – 4 daagse naar Spanje
Vanaf 155.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Terwijl de zon langzaam ondergaat neem ik plaats op mijn mooie privéterras. Ik slaak een diepe zucht. Wat een fijne dag was dit! Samen met Ariane, de eigenares, heb ik een wandeling gemaakt in de omgeving rondom haar bed & breakfast. Ik wist niet dat deze omgeving zo mooi was! Onderweg kwamen we de mooiste planten en bomen tegen. Ook zagen we een aantal historische gebouwen. Na een steile klim van 670 meter werd ik pas echt beloond. Vanaf de top kon ik de volledige vallei van Penedés zien. Ik zag zelfs een aantal verborgen valleien! Nadat we genoten hadden van het prachtige uitzicht en weer uitgerust waren, keerden we terug naar de bed & breakfast. En nu, terwijl de zon langzaam ondergaat, ruik ik de barbecue en geniet ik van de laatste zonnestraaltjes. Vanavond ga ik samen met Ariane en haar man genieten van een typisch Spaanse barbecue. Ik kan mijn dag niet beter afsluiten.

  • Prijs: vanaf € 155.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-20, 2019-05-12, 2019-06-29, 2019-06-28, 2019-06-23, 2019-09-18, 2019-09-22, 2019-10-05, …
  • Faciliteiten: Receptie, Eetzaal, Accommodatie niet geschikt voor mindervaliden, Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak aparthotel, Schoonmaak kamer 1 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Babybedje (beperkt beschikbaar), Kinderstoel (beperkt beschikbaar), Buitenzwembad (lengte: 10 meter, breedte: 4 meter, diepte tussen 0,6 en 1,9 meter), Jacuzzi (tegen betaling), , , , ,…

Arianel la Appartementen – 4 daagse naar Spanje

Tags:

Logo