Appartementen Villa Opuntia – 8 daagse naar Portugal

 

Appartementen Villa Opuntia – 8 daagse naar Portugal
Vanaf 825.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Het is maandagochtend en ik rijd langs de adembenemende rotskust van Madeira. Wat is het hier prachtig! Madeira wordt ook vaak het bloemeneiland genoemd. Er zijn op het eiland minstens 20 aangelegde tuinen die de aanwezige pracht aan bloemen en planten van Madeira ondersteunen. Ik ben onderweg naar Palheiro Gardens, één van de mooiste tuinen van Madeira.

Als ik aan kom lopen staat mijn gids me al enthousiast op te wachten. Eenmaal binnen in de tuin ruik ik de zoete geur van rozen, heel veel rozen. Ik krijg een plattegrondje van Maria met daarop de indeling van de tuin. Wauw! Hoe verder en hoe dieper je de tuin ingaat, hoe mooier het wordt. Aan het einde van de middag sluiten we onze dag af in het Tea House van Palheiro Gardens. We kijken uit op een vijver die vol ligt met waterlelies en ik zie massa’s bloemen in alle mogelijke kleuren, afmetingen en geuren.

Maria vertelt mij dat haar goede vriend Jorg hier verderop een leuk en kleinschalig hotelletje heeft. Dat komt goed uit, want ik zoek nog een slaapplek. Even later loop ik samen met Jorg over het terrein van Villa Opuntia. We lopen naar het zwembad en ik zie het indrukwekkende uitzicht over de Atlantische Oceaan. En dat is nou net wat ik even nodig heb. Ik ren naar de bibliotheek van het hotel om een boekje te pakken en neem daarna plaats op één van de lekkere ligstoelen. Hier blijf ik nog even!

  • Prijs: vanaf € 825.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-03-19, 2019-09-26, 2019-09-24, 2019-10-01, 2019-10-10, 2019-10-17, 2019-10-03, 2019-10-08, …
  • Faciliteiten: Receptie (geopend van 08:00 tot 19:00 uur), Kluisje (op de kamer), Bibliotheek (gratis boekuitleen), Wi-Fi in openbare ruimte, op de kamer, bij de receptie, Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer 2 keer per week, Huisdieren niet toegestaan, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Wi-fi bij de receptie: gratis, Verwarming: op aanvraag bij de reissom inbegrepen, Buitenzwembad (lengte: 9 meter, breedte: 5 meter, diepte tussen 1,6 en 1,2 meter) (ligstoelen, parasol, buitenzitje), , , , ,…

Appartementen Villa Opuntia – 8 daagse naar Portugal

Tags:

Logo