Appartementen Mezzao – 4 daagse naar Griekenland

 

Appartementen Mezzao – 4 daagse naar Griekenland
Vanaf 425.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Het is nog vroeg wanneer ik onderweg ben naar Mezzao. Ik kan niet wachten om dit paradijsje in het echt te zien! Slingerend door de kleine straatjes en prachtige natuur kom ik steeds dichter bij mijn nieuwe logeerplekje. Terwijl ik over het smalle zandweggetje rijd, zie ik Mezzao in de verte al verschijnen. Vasso, één van de twee zussen die Mezzao hebben gemaakt tot wat het nu is, staat al op mij te wachten en ontvangt me met open armen. “Welkom thuis Eliza!”, zegt ze vrolijk. Terwijl we samen verder lopen begin ik steeds breder te glimlachen. Wat is het hier mooi! Het is omringd door veel bomen en planten en vanaf het zwembad is er een prachtig uitzicht over de zee. “Wacht maar tot je het uitzicht vanaf jouw eigen terras ziet!” zegt Vasso enthousiast. Eenmaal aangekomen bij mijn appartement kijk ik mijn ogen uit. Ik dacht dat het uitzicht net al niet mooier kon… Mijn appartement voelt als thuis! Vasso vertelt mij dat de appartementen zijn ingericht door haar zus Clio. Over elk klein detail is nagedacht!

Als verrassing staat er op mijn terrasje een heerlijk ontbijtje voor mij klaar. “Je kan je vakantie natuurlijk niet beginnen zonder een lekker ontbijtje!” Vers gebakken cake, brood, eieren en jam staan voor mij klaar. Vasso komt aangelopen met een kopje koffie. “Geniet ervan Eliza! Maar eet niet teveel, want voor de lunch heb ik vandaag de lekkerste Mousaka die je ooit hebt geproeft! Kom je straks naar de open keuken bij het zwembad?” Ik neem een slok van mijn koffie en kijk nog eens naar het prachtige uitzicht. Dit is het goede leven…

  • Prijs: vanaf € 425.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-11, 2019-09-28, 2019-05-07, 2019-05-04, 2019-10-05, 2019-10-05, 2019-05-04, 2019-09-28, …
  • Faciliteiten: Receptie (geopend van 08:00 tot 16:00 uur), Geen lift aanwezig, Kluisje (bij de receptie), Televisiehoek, Parkeerterrein, Voorzieningen voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk), Wi-Fi in openbare ruimte (tegen betaling, contant te betalen), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje, Buitenzwembad (lengte: 6 meter, breedte: 7 meter) (ligstoelen (gratis), parasol (gratis)), Jacuzzi, , , ,…

Appartementen Mezzao – 4 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo