Appartementen Il Gavillaccio – 4 daagse naar Italië

 

Appartementen Il Gavillaccio – 4 daagse naar Italië
Vanaf 70.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Wanneer ik tussen de wijngaarden rijd op weg naar mijn volgende bestemming, denk ik aan het bijzondere plekje waar ik deze keer mag verblijven. Il Gavillaccio is onderdeel van de middeleeuwse vestingwerken van het voormalige kasteel van Gaville. Het gebouw waarin Il Gavillaccio is gevestigd was één van de bijgebouwen. Hoewel het kasteel zelf in de 13e eeuw is vergaan, is dit bijgebouw overeind gebleven en omgetoverd tot een prachtig appartementencomplex.

‘Wat fijn dat je er bent, Eliza!’, zegt eigenaresse Lorna terwijl ze aan komt lopen. Ik zie aan haar vriendelijke glimlach dat ze dat uit de grond van haar hart meent. ‘Wil je zien waar je slaapt?’. Zonder op een antwoord te wachten loopt ze enthousiast richting het complex. Het gebouw is indrukwekkend door zijn middeleeuwse en romantische uitstraling; het is net een sprookje. Na de rondleiding door mijn appartement besluit ik een plekje op te zoeken bij het zwembad. Ik kijk uit over de heuvels en kom tot de conclusie dat ik hier voorlopig niet meer weg wil. Elke keer word ik opnieuw betoverd door de schoonheid van Toscane. De glooiende heuvels, de warmte van de lokale bevolking en de rust die ik hier voel zorgen ervoor dat ik altijd terugkeer naar dit gedeelte van Italië.

  • Prijs: vanaf € 70.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-10-17, 2019-10-05, 2019-10-14, 2019-10-02, 2019-10-26, 2019-10-11, 2019-10-04, 2019-10-21, …
  • Faciliteiten: Receptie, Geen lift aanwezig, Kluisje (bij de receptie), Borg (contant te betalen), Bedlinnen inclusief, verschoning 1 keer per week: extra verschoning op verzoek, Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week: extra verschoning op verzoek, Schoonmaak kamer: extra schoonmaak op verzoek, geen schoonmaak tijdens verblijf, Huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden), Wi-fi op de kamer: gratis, Plaats op parkeerterrein: gratis, Babybedje: 40,00 € per verblijf, Babybedje, Kinderstoel, Buitenzwembad (van mei t/m september) (ligstoelen (gratis), parasol (gratis)), Borg: circa 150,00 € per verblijf contant te betalen (ter plekke te betalen, verplicht), , ,…

Appartementen Il Gavillaccio – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo