Appartementen El Tejado – 8 daagse naar Spanje

 

Appartementen El Tejado – 8 daagse naar Spanje
Vanaf 615.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Ik ontmoet Marisol in Buenavista del Norte, een dorpje vlakbij mijn nieuwe logeerplekje. Ze is een typisch Canarische vrouw. Ze groet me vriendelijk en er is meteen een klik. “Waar ga je naartoe Eliza?”, vraagt ze nieuwsgierig. Enthousiast begin ik te vertellen over mijn logeerplekje, El Tejado. Ik zie haar glimlach steeds groter worden terwijl ik enthousiast verder vertel. “Wat is er Marisol?”, vraag ik nadat ik klaar ben met mijn verhaal. “Wat een toeval! Ik ben de eigenaresse van El Tejado!” Verbaasd kijk ik haar aan. Ik had al veel positieve verhalen gehoord over de lieve eigenaresse maar ik had haar nog nooit ontmoet. Ik begin te lachen. “Toeval bestaat niet!” We besluiten onze reis naar El Tejado samen te vervolgen. Ze nodigt me uit voor een lunch met haar familie. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Voor ik het weet zit ik al bij het zwembad te genieten van een heerlijke lunch, de gezellige familie van Marisol en de zon. Beter had ik mijn vakantie niet kunnen beginnen!

  • Prijs: vanaf € 615.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-05, 2019-05-12, 2019-05-03, 2019-05-03, 2019-05-04, 2019-05-07, 2019-05-10, 2019-05-08, …
  • Faciliteiten: Totaal aantal kamers: 6, Totaal aantal verdiepingen: 1, Totaal aantal gebouwen:, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Bedlinnen inclusief, verschoning bij verblijf vanaf 9 nachten 1 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 1 keer per week, Schoonmaak kamer 1 keer bij aankomst, Huisdieren niet toegestaan, Babybedje: gratis (op te geven bij reservering), Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, Buitenzwembad (aantal 1, lengte: 9 meter, breedte: 5 meter, diepte tussen 1,0 en 2,0 meter) (zoet water, ligstoelen, parasol, buitenzitje), , , , ,…

Appartementen El Tejado – 8 daagse naar Spanje

Tags:

Logo