Appartementen Azzure Vista – 8 daagse naar Griekenland

 

Appartementen Azzure Vista – 8 daagse naar Griekenland
Vanaf 480.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Vandaag was een dag uit duizenden op het Griekse eiland Zakynthos. Petros, de eigenaar van appartementen Azzure Vista, nam mij mee op snorkeltocht. Ik zag kleurrijk koraal en allerlei soorten vissen,  ik heb zelfs met zeeschildpadden gezwommen. Wat een bijzondere beestjes! Petros droomt al sinds dat hij kind is ervan om reizigers de schoonheid van Zakynthos te laten ontdekken. Zijn droom is nu eindelijk uitgekomen: Petros runt zijn eigen vakantieverblijf op Zakynthos en vertelt zijn gasten graag over zijn favoriete plekjes op het eiland en onder water.

Na het snorkelen trek ik me terug in mijn moderne appartement. Hier kom ik zo tot rust!  In de ruimte keuken stond bij aankomst een mandje vol traditionele producten. Appartementen Azzure Vista is gelegen op een fijne plek, vanaf waar je op je eigen houtje het eiland kunt ontdekken. Vanavond ga ik een hapje eten bij het restaurantje van Petros, Dafni Grill House bij Dafni Beach. Maar eerst geniet ik van de laatste zonnestralen die schijnen op mijn eigen balkonnetje. Wat ben ik toch een bofkont!

  • Prijs: vanaf € 480.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies
  • Verblijfsduur: 8 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-26, 2019-09-19, 2019-09-26, 2019-09-19, 2019-08-25, 2019-09-19, 2019-09-19, 2019-09-26, …
  • Faciliteiten: Authentieke accommodatie, Modern ingerichte accommodatie, Kluisje (op de kamer), Televisiehoek, Parkeerterrein, Wi-Fi in openbare ruimte, op de kamer, Bedlinnen inclusief, verschoning 3 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week, Douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst, Bagagerie, Schoonmaak kamer, Huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden), Babybedje, , , , ,…

Appartementen Azzure Vista – 8 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo