Agriturismo Su Vrau – 4 daagse naar Italië

 

Agriturismo Su Vrau – 4 daagse naar Italië
Vanaf 260.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Op aanraden van Ciriaco ben ik vandaag onderweg naar het historische dorpje Posada. Zijn trots, Agriturismo Su Vrau, is mijn vakantieadresje voor deze week. Na het ontvangst van de hele familie Carzedda gisteravond sliep ik als een roosje op mijn kamer. Omdat de boerderij op een heuvel ligt, genoot ik ‘s ochtends al van een adembenemend uitzicht op Posada. Nu is het tijd om dat middeleeuwse schoon van dichtbij te aanschouwen.

Ik rijd langzaam over het landweggetje vanaf Su Vrau en neem het schilderachtige landschap in me op. Dan vangt het heldere blauwe water van de zee in de verte mijn blik. Met dat vergezicht, dwalen mijn gedachten af naar de tips die de eigenaar me eerder vandaag gaf… Een zonnig dagje doorbrengen op het strand was daar één van: “Je waant je er echt op een tropisch plekje Eliza. Je vindt het vast prachtig!” Hij heeft mij in ieder geval genoeg ideeën gegeven hoe ik mijn dagen het beste kan invullen! Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen bij de typisch Sardijnse kaasfabriek of juist ontspanning op te zoeken bij het zwembad van de boerderij. Na die inspirerende gedachtegang focus ik me weer op het hobbelweggetje voor me. Maar nu eerst… cultuur snuiven in Posada!

  • Prijs: vanaf € 260.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-05-05, 2019-05-05, 2019-05-12, 2019-05-10, 2019-05-05, 2019-05-06, 2019-05-12, 2019-05-10, …
  • Faciliteiten: Receptie, Lift, Kluisje (op de kamer; bij de receptie), Parkeerterrein, Kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag), Voorzieningen voor mindervaliden, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis), Toeristenbelasting (contant of per creditcard te betalen), Bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week, Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer 7 keer per week, Huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden), Babybedje: op aanvraag, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Kinderstoel (beperkt beschikbaar), Buitenzwembad (lengte: 18 meter, breedte: 9 meter) (zoet water, ligstoelen, parasol, buitenzitje), Eetgelegenheden: Italiaans restaurant,…

Agriturismo Su Vrau – 4 daagse naar Italië

Tags:

Logo