Agriturismo Il Melograno – daagse naar Italië

 

Agriturismo Il Melograno – daagse naar Italië
Vanaf  per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Idyllische landweggetjes leiden mij naar Agriturismo Il Melograno in het zonnige Umbrië. Ik ben uitgenodigd door eigenaar Massimo om een weekje te verblijven bij zijn vakantieadresje. Massimo vertelde mij over zijn restaurant met een authentieke keuken, een spa met uitzicht op de heuvels en uitgebreide kookcursussen. Hier zeg ik natuurlijk geen nee tegen!
Zodra ik de auto uit stap komt Massimo mij tegemoet lopen. “Benvenuto, Eliza!” Massimo onthaalt mij met twee Italiaanse kussen, op mijn beide wangen één. Vol enthousiasme begint Massimo met een kleine tour over zijn landgoed. Het zwembad is ruim en het uitzicht op de omringende natuur is heerlijk rustgevend. Ik kan niet wachten om hier op een van de loungebedden plaats te nemen. In de tuin staat een glazen gebouwtje met een jacuzzi waar gasten mogen relaxen.
Massimo heeft speciaal voor mij deze ruimte gereserveerd voor vanmiddag, zodat ik tot rust kan komen van mijn reis.
Aangekomen bij de kamers opent Massimo mijn deur. Mijn kamer is gezellig ingericht: warme kleuren op de muur geven de kamer sfeer en de traditionele meubels zorgen voor Italiaanse charme. Vanavond heb ik een plekje gereserveerd in het restaurant, waar traditionele streekgerechten op het menu staan. En de producten die in het restaurant worden gebruikt zijn allemaal lokaal verbouwd. Massimo mag trots zijn op zijn bijzondere adresje! Gelukkig mag ik hier nog een weekje blijven.

  • Prijs: vanaf €  per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur:  dagen
  • Vertrekdata: , , , , , , , , …
  • Faciliteiten: Modern ingerichte accommodatie, Receptie (geopend van 07:00 tot 23:55 uur), Roomservice, Bedlinnen inclusief, Handdoeken inclusief, Douchemogelijkheid bij vertrek, Grote tuin, Schoonmaak kamer, Huisdieren toegestaan, Huisdieren, excl. voer: 15,00 €, Babybedje, Kinderstoel, Buitenzwembad (zoet water, ligstoelen (gratis), parasol (gratis)), Wellnesscenter/Spa (toegang tegen betaling): jacuzzi, massages (tegen betaling) (tegen betaling), , , ,…

Agriturismo Il Melograno – daagse naar Italië

Tags:

Logo