Agathi Studios – 4 daagse naar Griekenland

 

Agathi Studios – 4 daagse naar Griekenland
Vanaf 460.00 per persoon
U aangeboden door: Elizawashere, aanbieder van vakanties rond het Middellands Zeegebied


Eventjes sta ik stil om mij te realiseren waar ik terecht ben gekomen. Ik ben net gearriveerd bij Agathi Studios en kom meteen tot rust. Boven op een heuvel met uitzicht over de bergen en een stukje van de zee is dit mooie plekje gebouwd. “Eliza! Hier ben ik!” Ik kijk omhoog en zie eigenaresse Agathi een stukje hoger op de berg staan. “Welkom bij Agathi Studios! Kom je hier naartoe? Dan laat ik je jouw appartement zien!” Met een grote grijns kijkt ze mij aan. Voordat ik de kans krijg mijn appartement goed te bekijken komt ze al aanlopen met een eigengemaakte lekkernij. “Ik ben gek op koken. Ik kon het daarom ook niet laten om vanochtend iets lekkers voor je klaar te maken. Ik heet mijn gasten graag warm welkom.” Ze knipoogt. Samen lopen we naar mijn balkon. Het uitzicht is hier nog mooier… Behalve het zwembad, de bergen en de zee zie ik ook verschillende lokale huizen. Ik neem nog een hap en kijk om mij heen; Ik ben echt in het traditionele Sivota terecht gekomen!

  • Prijs: vanaf € 460.00 per persoon
  • Type arrangement: vlucht + Logies en ontbijt
  • Verblijfsduur: 4 dagen
  • Vertrekdata: 2019-09-28, 2019-09-28, 2019-09-21, 2019-05-18, 2019-10-05, 2019-09-24, 2019-05-18, 2019-10-05, …
  • Faciliteiten: Kluisje (op de kamer), Ontbijtruimte, Wi-Fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis), Handdoeken inclusief, verschoning 2 keer per week, Schoonmaak kamer 3 keer per week, Wi-fi in openbare ruimte: gratis, Wi-fi op de kamer: gratis, Babybedje, Buitenzwembad (zoet water), Toeristenbelasting: circa 0,50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen, verplicht), , , , , , , ,…

Agathi Studios – 4 daagse naar Griekenland

Tags:

Logo